Thuis in uw

eigen regio!

Vlonders en Pergola's

Vlonders en Pergola's

Bij Gooi en Omstreek hoveniers hebben we een veelzijdig aanbod van pergola's. Van een rechte robuuste pergola tot een pergola met cirkelvorm. Welke pergola u ook kiest u zult er gegarandeerd jarenlang plezier van hebben.

Heeft u al eens gedacht aan een Rozenboog of rozenpoort? Een rozenboog of rozenpoort is eigenlijk een kleine pergola! Welke pergola vorm u mooi vindt, recht of boog, is erg persoonlijk. Met vanzelfsprekend bredere toepassingsmogelijkheden dan alleen als ondersteuning voor uw rozen, gebruik 'm bijvoorbeeld als doorgang boven uw bestrating of terras.

Met het gebruik van vlonders heeft u een vrij eenvoudig een vlakke vloer voor buiten. U creëert in een handomdraai een stijlvol en comfortabel terras of balkon. De vlonders bieden een snelle oplossing om gelijk uw tuin op te waarderen om bijvoorbeeld een lounge- en eetzone te creëren.

Wilt graag tuinadvies over een geschikte waterpartij of vijver bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Wij nemen dan al uw wensen mee in een eventueel te maken tuinontwerp.

Neem contact op